Geelen, Esther
Beroepskunstenaar
Schilderkunst

Info

Esther Geelen, is 33 jaar en woont in Doenrade.
 
Inmiddels is het alweer de 2e keer dat ik mee doe aan deze mooie Kunstroute, dit jaar met een gehele nieuwe selectie kleurrijke schilderijen. Dus kom langs om tijdens KIS 2019 mijn nieuwste werken te aanschouwen.
 
Mijn schilderijen zijn regelmatig te zien op exposities en kunstevenementen in de regio. Mijn schilderstijl is herkenbaar aan de grove, romige en dynamische invulling van het schildersdoek. De kleur en expressie spat letterlijk en figuurlijk van het schildersdoek af.
 
Een ander kenmerk van mijn schilderijen zijn de sprekende en krachtige kleuren. Sommige werken zijn heel figuratief, expressief en dynamisch geschilderd. Andere werken zijn weer abstract en rustiger geschilderd.
 
“Je laten verrassen door ontstane vormen, kleurencombinaties, dat is iets wat ik voortdurend probeer te laten gebeuren tijdens het schilderen.”
 
Op mijn website www.esthergeelen.nl vind je meer informatie over mijn schilderijen, kunst in opdracht, laatste nieuwtjes en uiteraard een galerie waarin je recente schilderijen kunt bekijken.

Expositie
Kluisstraat 8
Doenrade

Colofon/Disclaimer Voor vragen of opmerkingen over deze website kunt u een e-mailbericht sturen naar de Beheerder van KunstInSchinnen.