Habets, Pierre en Margot(Flow Art)
Beroepskunstenaar
Beeldhouwkunst

Info

Flow Art

Het psychologische begrip Flow, een vorm van geluk, vormt de basis voor de unieke kunstvorm, Flow Art van professionele kunstenaar Pierre Habets.
Het bronzen eindresultaat is vaak te zien in de openbare ruimte, zoals de Sjötter aan de poort bij de Grendelpoort en de levensgrote VVV-beeldengroep in het centrum van Valkenburg aan de Geul.
Personen worden natuurgetrouw herkenbaar uitgevoerd. De opdrachtgever verleend zelf de kleivrijgave en wordt door Pierre actief betrokken bij het ontstaan van het eigen kunstwerk. Pierre realiseerde al een tiental cultuureducatie projecten waar met name kinderen van het basisonderwijs nauw bij betrokken zijn. Naar aanleiding van een brute bronsdiefstal ontwikkelde Pierre een systeem om bronzen beelden te beschermen met Flow Art Protection. Vanuit maatwerk wordt het brons daarbij gevuld met een melange van brandkastenmix en een onzichtbare staalkabel verbind het brons met een heus fundament. Zomaar even meenemen is er dan ook niet meer bij!
Flow Art kan ook ingezet worden om een Mediation rol te vervullen.
Pierre is ervaren docent cultuureducatie, werktuigbouwkundig ingenieur, specialist in historisch verantwoorde kunst en tevens … beeldend kunstenaar.
Het Flow Art concept maakt het mogelijk om uw artistieke idee volledig naar wens tot stand te brengen. Laat u verrassen en bezoek het atelier.
 
Links
Website

Expositie
Moutheuvellaan 17
Schinnen

Colofon/Disclaimer Voor vragen of opmerkingen over deze website kunt u een e-mailbericht sturen naar de Beheerder van KunstInSchinnen.