Peerboom, Harry
Amateur
Schilderkunst

Info

Al 17 jaar wonend in Schinnen ben ik opgenomen, als beeldend kunstenaar, in deze inspiratievolle omgeving, Ik ben vereerd deelgenoot te mogen zijn van dit bijzonder kleurrijk gezelschap van kunstenaars. Verzameld onder de noemer “Kunst in Schinnen”.
 
Mijn stijl is eigenwijs en kleurrijk. Mijn werk is te vangen onder de noemer “Limburgse eigen aardigheden”. Maar ook onder de noemer van emoties, actualiteit passend in het bijzondere van dit leven. Mijn uitwerking van Limburgse spreekwoorden en gezegden is uniek en bijzonder.
 
Tijdens deze “Kunst in Schinnen” dagen op zaterdag 14 en op zondag 15 oktober 2017 zal Schutterij St. Sebastianus Schinnen mijn gast zijn. Als ontwerper van twee vaandels, zullen beide vaandels en de hieraan voorafgaande ontwerpen te bewonderen zijn. Op zondag 15 oktober zal Paul van Loo uit Landgraaf mijn muzikale gast zijn met “Sjoeën leedjes oet Limburg”. Op beide dagen bent u tussen 11:00 en 17:00 uur van harte welkom
 
Fotografie website Kunst in Schinnen:
Leon Cuijpers, Ben Dragt, Jo Schoonbrood, Harry Peerboom.
 

Expositie
Doctor Poelsstraat 15
Schinnen

Colofon/Disclaimer Voor vragen of opmerkingen over deze website kunt u een e-mailbericht sturen naar de Beheerder van KunstInSchinnen.