Slieker, Jeff † (voorheen J&J Sculpturen)
Amateur
Beeldhouwkunst

Info

Jeff Slieker is in de zomer van 2013 begonnen met het creëren van diverse soorten sculpturen van RVS en andere metalen. Jeff Slieker heeft daarvoor altijd gewerkt als restaurateur in verschillend musea, waardoor de sculpturen een zeer professionele uitstraling hebben.
 
De sculpturen werden vervaardigd door verschillende metaal bewerkingstechnieken toe te passen. Ieder kunstwerk is uniek en kan zowel binnen- als buitenshuis worden geplaatst.
RVS en is het meest populaire en geliefde metaal van de huidige tijd, gezien de grote voordelen hiervan: het materiaal roest niet, het is in vele bewerkingen te krijgen (gepolijst, gematteerd, geborsteld, en in kleur gecoat of gespoten), het is zeer fraai en heeft een mooie diepe gloed.
 
In de loop der jaren heeft Jeff Slieker zo een uitgebreide collectie gecreëerd van kleine tot zeer grote kunstwerken, met hierbij zowel abstracte als figuratieve sculpturen. Gedurende 2015 en 2016 was Jeff dan ook een graag geziene deelnemer aan diverse exposities en kunstroutes. Op 5 Augustus 2016 sloeg echter het noodlot toe en is Jeff overleden aan de gevolgen van longkanker.
 
Speciaal voor de Kunstroute in Schinnen zullen we de prachtige kunstwerken van Jeff nog een keer tentoonstellen in de speciaal hiervoor aangelegde beeldentuin en atelier.
Bij eventuele verkoop van een kunstwerk zal 25% van de omzet gedoneerd worden aan het KWF om dit goede doel te kunnen ondersteunen in hun projecten en wetenschappelijke onderzoeken.
 
Links
Website

Expositie
Provincialeweg Zuid 44
Oirsbeek

Colofon/Disclaimer Voor vragen of opmerkingen over deze website kunt u een e-mailbericht sturen naar de Beheerder van KunstInSchinnen.